A rejtélyes X-Men 7.: A Pokoltűz vezércsel
0 Ft

A rejtélyes X-Men 7.: A Pokoltűz vezércsel

0 Ft

Elérhetőség: Már nem rendelhető
Kiadó: Bubi Bolt

Leírás

A Magneto ellen vívott ádáz küzdelem után úgy tűnt, Charles Xavier mutánsai pihenhetnek kicsit, ám amikor Susan Storm, a Fantasztikus Négyesből felkeresi őket, hogy a csapata többi tagját elrabolták, az X-Men újra akcióba lendül.

Ráadásul nem elég, hogy Kitty Pryde kénytelen lesz elhagyni Xavier iskoláját, a Pokoltűz Klub is visszatér, hogy végleg leszámoljon Viharral és társaival.

Várható megjelenés: 2023. április vége.

(A kötet tartalma: X-Men Annual #5 és Uncanny X-Men #151-154)

Ez a kiadvány az előrendeléshez igazított példányszámban készül.

Paraméterek

Terjedelem 136 oldal
Szín színes
Méret current size
Borító puhaborítós
ISBN 978-615-82267-4-5

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2023. 10. 30. -
Igazolt vásárlás
2023. 05. 27. -
Igazolt vásárlás
Végre folytatódott az Uncanny X-MEN! Egy apróságot nem értek. Az Annual 5 mennyiben köthető az Uncanny sorozathoz? Miután elolvastam nem láttam semmilyen átfedést. Lehet, hogy egy kicsit önző vagyok, de jobban örültem volna ha mind az öt szám fősorozatot tartalmazta volna. Később lesznek ugyan olyan sztorik a Claremont éra alatt, amik más sorozatokban jelentek meg, de kapcsolhatók lesznek az Uncanny sorozathoz, mint például az Inferno. A Kötet nagyon igényes lett!! A fordítás is jó lett! Leland miért magázta Rozsomákot? A Főnix halálában végig tegezte. Claremont ennyire figyelmetlen volt akkor? Vagy egy kis fordítási baki? Amúgy még ez belefér.