A csodálatos Pókember: A napilapcsík gyűjtemény 1.
12.000 Ft

A csodálatos Pókember: A napilapcsík gyűjtemény 1.

12.000 Ft

TÁJÉKOZTATÓ!
A korlátozott példányszám miatt cserére biztosan NEM lesz lehetőséged. 
Ugyanakkor ha bármi egyedi nyomdahibát, vagy szállítás közbeni meghatározó sérülést tapasztalsz a köteten, azt mindenképp jelezd a Bubi Bolt felé a megfelelő e-mail címre (a facebook-on keresztül történő kommunikáció nem minősül hivatalos panasztételnek)!
Jelen tájékoztatóban leírt feltételeket a kötet megvásárlásával automatikusan elfogadod. A tájékoztató 2021. augusztus 6-tól visszavonásig érvényes.

Elérhetőség: Kifogyott, nem tudjuk lesz-e
Kiadó: Bubi Bolt

Leírás

Évekkel azután, hogy Stan Lee és az idősebb John Romita maga mögött hagyta a Pókember-füzeteket, a legendás alkotópáros újra összeállt, hogy Pókember-sztripeket készítsenek az amerikai napilapok számára, amik 1977. januárjától minden héten, hétfőtől szombatig egy csíknyi fekete-fehér, vasárnaponkét két csíknyi színes képregényt közöltek le Pókember aktuális kalandjából. Mivel a havonta megjelenő füzetekben futó sorozat független volt a napilapokban megjelenő szériától, Lee és Romita ezúttal kedvük szerint fűzhették és bonyolíthatták Peter Parker életét, ahogy ezt nem egyszer meg is tették.

Ebben a kötetben egészen a kezdetektől bekapcsolódhattok a napilap-széria történéseibe! A több mint 600 napilapcsíkot eredeti formájukban és színeikben közöljük.

Paraméterek

Terjedelem 336 oldal
Szín színes és fekete-fehér
Méret fekvő ~A4 méret
Borító keménytáblás

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 09. 17. -
Igazolt vásárlás
A 2021-es év legjobb magyarul megjelent Pókember kiadványa!
2021. 08. 07. -
Igazolt vásárlás
Gyűjtők álma,minőségi munka,gondosan szerkesztett kivitelezett nagy oldalszámú,színes,fekete kiadvány.