Tájékoztató a kedvezményekről

Legyél te is Bubi Bolt vásárló, és használd ki annak MINDEN előnyét!

Mi a Bubi Boltnál értékeljük, ha közvetlenül tőlünk vásárolod meg a köteteinket. Ennek bizonyítékaként különböző kedvezményekkel és ajándékokkal szeretnénk meghálálni a hűségedet. 
Érdekelnek a különböző ajánlatok? Az alábbiakban mindent bemutatunk.

Új vásárlók ajándéka

Bizonyos időszakokban az újonnan regisztrált vásárlóinkat az első vásárlásuk alkalmával a készlet erejéig egy ingyenes kötettel ajándékozzuk meg.
Ezekben az időszakban egy minimum kosárértékű rendelést kell leadni, ami mellé a KOSÁR menüpontban a rendszer automatikusan hozzáadja az aktuális ajándékot. 
FIGYELEM! Az ajándék akkor kerül bele a Kosaradba, ha már bejelentkeztél a felhasználói fiókodba, ezért az első lépésed mindenképp a regisztráció és a felhasználói fiókodba történő belépés legyen!

Az aktuális időszak: nincs
Az ajándék: nincs
Minimum kosárérték: nincs
FIGYELEM! Ha az aktuális időszak alatt kifogy a készletről az ajándék, az időszak is lezárul.

Bubi Csomag és bevezető áras előrendelés

Szinte minden hónapban újabb és újabb köteteket adunk ki, amiket bevezető áron (kivéve a Bubi Extra számait) külön-külön vagy csomagban is elő tudsz rendelni.
Az aktuális Bubi csomagok tartalmaznak minden újdonságot (kivéve a Bubi Direkt kiadványokat), ami abban a hónapban megjelenik tőlünk. A csomagok kizárólag a bevezető áras előrendelés hetében elérhetők, utána nem rendelhetők. A csomagok ára tartalmazza a postaköltséget, a Bubi Extra aktuális számát pedig ajándékba adjuk mellé.
FIGYELEM! A bevezető áras előrendelés lehetőségét általában egy hétig tartjuk fenn.

Bubi Extra és Bubi Direkt

Két "márkát" vezettünk be eddig, a Bubi Extrát és a Bubi Direktet.
A Bubi Extra egy csak nálunk kapható, viszonteladókhoz nem kerülő, füzet formátumú sorozat, amiben általában komplett minisorozatok egy-egy számát közöljük le. A Bubi Extrát alapvetően a Bubi csomagokhoz szánjuk ajándékként, de az egyes lapszámai külön is megvásárolhatók.
A Bubi Direkt logóval ellátott kiadványok olyan exkluzív kötetek, amik kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, és kizárólag a Bubi MAXok kaphatják meg ajándékként.

Bubi MAX exkluzív ajándék

A Bubi MAX státuszról és annak előnyeiről van egy külön tájékoztatónk, azt érdemes elolvasni ITT!

Időszakos kedvezmények és kuponok

Bizonyos időszakokban bizonyos vásárlói csoport számára felajánlunk %-os vagy fix összegű kedvezményt.
Bizonyos időszakokban vagy bizonyos vásárlóink számára felajánlunk %-os vagy fix összegű kedvezményt biztosító kupont. A kupont a kosárból a fizetésre történő átlépés után fogod tudni érvényesíteni. Egy vásárláshoz egy kupont lehet felhasználni, és egy vásárló általában csak egy rendeléshez tudja a kupon adta kedvezményt felhasználni.