Fantasztikus Négyes: Irány a Negatív Zóna!
0 Ft

Fantasztikus Négyes: Irány a Negatív Zóna!

0 Ft

Kérjük, válassz az alábbiak közül:

Állapot:

A skrull-shi'ar viszálykodás újabb fejezetéhez érkezik, amikor Gladiátort, a shi'ar Birodalmi Gárda prétorát megtámadja egy apró, a Fantasztikus Négyes elpusztítására felesküdött skrull alakulat. A konfliktusba aztán akarva-akaratlanul is belekeveredik Pókember, Amerika Kapitány és az X-Faktor.

John Byrne bámulatos eposza tovább folytatódik. A történet közvetlen folytatása a Fantasztikus Négyes: Ez a föld az enyém! című kötetnek.

FIGYELEM! ELŐRENDELÉSHEZ IGAZÍTOTT PÉLDÁNYSZÁMÚ KIADVÁNY!

Elérhetőség: Már nem rendelhető
Kiadó: Bubi Bolt

Leírás

A skrull-shi'ar viszálykodás újabb fejezetéhez érkezik, amikor Gladiátort, a shi'ar Birodalmi Gárda prétorát megtámadja egy apró, a Fantasztikus Négyes elpusztítására felesküdött skrull alakulat. A konfliktusba aztán akarva-akaratlanul is belekeveredik Pókember, Amerika Kapitány és az X-Faktor. Reednek gyorsan megoldást kell találnia a helyzet rendezésére, mielőtt egész New York látná a harcok kárát. 

John Byrne az F4 232. számától vette át az írói és rajzolói teendőket egyaránt, és lényegében szabadon alakíthatta a karakterek sorsát a '80-as években. Ebből az időszakból való a Marvel Extrában is megjelent, méltán híres Galactus-per című történetfolyam. A Bubi Bolt azt a célt tűzte ki, hogy válogatás nélkül elkezdi kiadni a Byrne-éra füzeteit kötetekbe szedve, hogy egészében láthassátok kiforrni minden régi és új szereplő kusza történetét.

A történet közvetlen folytatása a Fantasztikus Négyes: Ez a föld az enyém! című kötetnek.

(A kötet tartalma: Fantastic Four #248-252)

Paraméterek

Terjedelem 136 oldal
Szín színes
Méret current size
Borító puhaborítós
ISBN 978-615-82301-5-5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.