Bubi FUN•FAN DAY 2024

Csatlakozz hozzánk a Bubi Bolt rajongói napján!

Már régóta tervezzük, hogy tartunk egy napot, ami csak nektek, rajongóknak szól. Végre rendbetettük a naptárunkat, véglegesítettük a dátumokat és időpontokat, és meghirdethetjük az első rajongói napunkat, amire szeretettel várunk titeket!

A Bubi FFD időpontja és helyszíne: 2024. július 27. 10:00-15:00, Sapientia Főiskola Díszterme (1052 Budapest, Piarista köz 1.)

A rendezvény ingyenes, de a részvétel ELŐREGISZTRÁCIÓHOZ kötött. (Előregisztrálni a lenti űrlap kitöltésével fogtok tudni június 3-án 10:00-tól.)

Ezt az oldalt folyamatosan frissíteni fogjuk a legújabb információkkal, de követheted a facebook oldalunkat is. Bármi kérdésre az alábbi tájékoztatóban találhatsz válaszokat.

Tartalom:

1. Hogyan vehetek részt a Bubi FFD-n?
2. Milyen programok lesznek a Bubi FFD-n?
3. Ha adok le júliusra előrendelést, azt itt át tudom majd venni személyesen?
4. Milyen köteteket fogok tudni beszerezni a rendezvényen?
5. Milyen újdonságokkal készültök a rendezvényre?
6. Az előadásokat közvetíteni fogjátok a neten?
7. Ha bármi kérdésem lenne még...
8. Itt regisztrálj!

1. Hogyan vehetek részt a Bubi FFD-n?

Ahogy fent is írtuk, a rendezvény ingyenes, de előregisztrációhoz kötött. Aki nem regisztrál, nem vehet részt az eseményen. Regisztrálni a lenti űrlap kitöltésével tudsz június 3-án 10:00-tól (amíg be nem telnek a helyek, de legkésőbb június 30. 18:00-ig). A helyszín befogadóképessége miatt korlátozott számban tudunk résztvevőt fogadni.

FIGYELEM! A regisztráció lehetőségét lezárjuk, ha megtelik a rendezvény, de legkésőbb június 30. 18:00-kor!

2. Milyen programok lesznek a Bubi FFD-n?

Mivel ez egy rajongói nap, ezért elsősorban a Bubi Boltra és rátok szeretnénk koncentrálni, így a tervek szerint lesznek színpadi beszélgetések, lesznek előadások a kiadó jövőjéről, lesz kérdezz-felelek, ahol a szerkesztővel, Spurival beszélgethettek, lesz vásárlási lehetőség, és készülünk újdonságok bemutatásával is. Ezek még folyamatosan alakulnak, de amint lesz végleges program, frissítjük ezt a részt. 

3. Ha adok le júliusra előrendelést, azt itt át tudom majd venni személyesen?

Ez egy nehéz kérdés egyelőre. Alapvetően úgy készülünk, hogy ott helyben csak vásárlásra lesz lehetőség. Viszont ha összeáll az előregisztráltak listája, és látni fogjuk, hogy hányan lesztek, akkor még a júliusi előrendelések megnyitása előtt szólni fogunk, hogy tudjuk-e biztosítani a személyes átvétel lehetőségét. Addig is köszönjük türelmeteket.

4. Milyen köteteket fogok tudni beszerezni a rendezvényen?

Facebookon már több alkalommal is hirdettük, hogy vannak olyan kiadványok, amik sem a webshopban, sem viszonteladóknál nem kapható már, viszont fizikálisan még vannak belőle példányaink, amiket már csak közvetlenül, személyes vásárlással szeretnénk értékesíteni (nem szeretnénk a futárszolgálatra bízni az állapotuk megőrzését). Ezen kívül viszünk még ki az új és a modern kötetek közül néhányat.

Amit biztos NEM fogsz tudni megvenni: Kitty Pryde és RozsomákKöpeny és Kard: Árny és fényA Fantasztikus Négyes az X-Men ellenPókember napilapcsik gyűjtemény 1. kötete, valamint a Bubi Direkt kiadványok.

A többi "kifogyott kötet" is nagyon korlátozott példányban lesz elérhető, ezért szabályozni fogjuk, hogy egy ember egyetlen klasszikus kötetet vehet majd első körben, és ha lement egy ilyen vásárlási kör, és lesznek maradékok, akkor egy újabb körben lehet majd azokra is lecsapni. A regisztráció sorrendje szerint alakul majd a vásárlási lehetőség sorrendje is, ezért fontos, hogy mihamarabb regisztrálj.

FIGYELEM! Nem fogadunk kötet előrefoglalást, és nem teljesítünk külön kérést bármelyik kötet megvásárlására. Megértéseteket ezúton is köszönjük.

5. Milyen újdonságokkal készültök a rendezvényre?

Ami már biztosan ott fog bemutatkozni, az a Bari Gátor (Buddy Gator néven ismerheted a netről) első kötete, de vannak még különlegességek, amiket itt tervezünk bemutatni. Ezt a menüpontot folyamatosan frissíteni fogjuk.

6. Az előadásokat közvetíteni fogjátok a neten?

Nem. A rendezvényt azzal szeretnénk exkluzívvá tenni, hogy aki eljön, az első kézből kapjon infókat. De természetesen a legfontosabb híreket meg fogjuk osztani, csak nem azonnal.

7. Ha bármi kérdésem lenne még...

Bátran keress minket a dorka[kukac]bubibolt.hu e-mail címen, vagy a fb oldalunkon.

8. Itt regisztrálj!

A regisztráció 2024. június 3-án 10:00-tól nyílik meg.

Várunk sok szeretettel!

Utoljára frissítve: 2024. május 29.